Автор Тема: Concord bank  (Прочитано 139 раз)

Uventa

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
Concord bank
« : 09 Декабря 2019, 20:10:29 »
Друзья, давайте с вами своим опытом сотрудничества с Concord bank делиться. И как по вашему, надёжный ли это банк?

Elika

• Пользователь
  • **
    • Просмотр профиля
Re: Concord bank
« Ответ #1 : 10 Декабря 2019, 06:45:38 »
Банк Конкорд дійсно надійний . Я маю тут депозитний вклад. Дуже задоволена умовами. А ще, мені відкрили картку \"Дебетова\". З якою я можу сміло по всьому світові подорожувати. Готівка знімається без проблем у будь-якому банкоматі. Та й з митницею ніколи проблем при декларуванні немає. Бо картка не враховується. Доречі, тут чудова служба клієнтської підтримки.

Persey

• Пользователь
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : 11 Декабря 2019, 09:58:39 »
В мене картка \"Зарплатна\". В Банку Конкорд її безкоштовно відкривають. Умови по картці дуже зручні. Адже зняти кошти в будь-якому банкоматі без комісії можна. А ще, по бажанню, картка може стати кредитною. Тоді вам ліміт в розмірі 70% від заробітної плати встановлюють.

Taniar

• Пользователь
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : 20 Марта 2020, 22:14:24 »
Не знаю, да и думаю, что каждый выбирает себе банк сам. Меня вот вполне УниверсалБанк устраивает. Я когда продал бабушкин дом, решил их просто положить на universalbank.com.ua/ru/your-deposits]депозит на год под проценты, то их условия мне показались выгоднее всего. Вот потому именно с этим банком я и сотрудничаю.