Автор Тема: Де купити універсальний подарунковий сертифікат?  (Прочитано 112 раз)

Dianardana

• Пользователь
  • **
    • Просмотр профиля
Хочу подарувати універсальний подарунковий сертифікат, щоб отримувач міг вибрати подарунок самостійно. Які магазини пропонують такі опції?

SanTrope

• Пользователь
  • **
    • Просмотр профиля
Якщо шукаєте універсальний подарунок, раджу звернути увагу на giftmall – найбільший маркетплейс подарункових карток в Україні. Тут можна знайти картки для різних магазинів і брендів, а також інші подарункові сертифікати https://giftmall.com.ua/uk/catalog. Отримувач зможе самостійно вибрати, де використати сертифікат: від магазинів одягу та техніки до ресторанів та сервісів. Це ідеальний варіант, якщо хочете подарувати свободу вибору!

robingood

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
Привіт. Я взагалі думаю, що непоганим варіантом для вас може стати візит до sex shop магазину. Якщо ви хочете щось подарувати друзям чи навіть другій половинці, то такий варіант може справді стати чимось цікавим. Думаю, що вам варто було б подумати, бо насправді іграшки для дорослих це чудові і досить потрібні всім речі, а на цьому сайті ще й є що подивитись!