Автор Тема: де ви купуєте товари для барбершопу, якщо не секре  (Прочитано 82 раз)

burda

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
Сиджу і думаю — а де ви закуповуєте все для свого барбершопу? Постійно натикаюся або на китайські дива, або на магазини з такими цінами, ніби вони разом із кріслом стиліста душу продають. Може, в Україні є щось по-людськи? Щоб сервіс нормальний, доставка адекватна, і асортимент не як у господарському. Поділіться, якщо маєте гарні знахідки!

niksa

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
Я працюю в невеликому містечку, і знайти хороші товари для барбершопу - це постійний виклик. Друзі з Києва порадили мені ForBarber, і з того часу я тільки в них і замовляю. Тут все для барбера https://forbarber.com/  у них є: косметика для гоління — ніжна, не викликає алергії, лосьйони приємно охолоджують. Шампуні та бальзами, з приємним ароматом і хорошим складом. Дуже важливо, що є і фарба для сивини, мої клієнти часто просять легке маскування. Для бороди вибір ідеальний, масла, воски, гребінці, навіть мило спеціальне. Окрема тема - аксесуари: машинки, ножиці, фартухи, накидки, усе якісне, і служить довго. А ще у них постійно з’являються новинки від таких брендів, як Morgan\'s Pomade чи Epsilon. ForBarber - це про якість і зручність, і я щиро вдячний їм за те, що можу працювати на високому рівні, не виїжджаючи з містечка.